KICKSTARTER BEHARANGOZÓ

Készüljetek nyomozók – holnap kezdődik a küldetés!

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni, hogy tavaly ránk találtáltatok és sokan támogattatok bennünket. Köszönjük a sok tanácsot és építő véleményt, amiből tanultunk, és reméljük, hogy egy sokkal jobb kampányra tudtunk felkészülni. Köszönjük, hogy felfigyeltetek ránk, hogy számon tartottatok, és hálásak vagyunk már a tavaly kapott támogatási szándékotokért.

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy holnap, ÁPRILIS 30-án, magyar idő szerint 21:00-kor indul a Cultistorm új kampánya.

A pre-launch oldal linkjét megtaláljátok ide kattintva.

A korábbi update-ekben tájékoztattunk benneteket az új kampány változásairól, de szeretnénk még egyszer röviden összefoglalni a lényeget – amit részletesebben láthattok a Cultistorm új Kickstarter oldalán, ha kattintotok a fenti linkre.

  • Minden kiegészítő bekerült a kampány kezdetétől elérhető dobozokba, tehát nem Stretch Goalok lesznek a kampányban.
  • Összesen 14 kiegészítő jelenik meg a Cultistormmal (köztük a kampány, szóló, overlordos kiegészítők), amelyek nem csak új játékelemeket, hanem új játék mechanikákat is adnak az alapjátékhoz. Ezt a tartalmat egészíti ki 32 megtervezett Stretch Goal, amit remélünk, kivétel nélkül odaadhatunk nektek ajándékba a Cultistormhoz!
  • Három dobozba rendeztük a Cultistorm hatalmas tartalmát: a Base Game 69 USD, a kiegészítő modulok nagy részét tartalmazó Deluxe Pledge 99 USD, a legteljesebb tartalmat kínáló Collector Pledge pedig 139 USD szinten lesz elérhető.
  • A 3D Monster Box-ot teljesen átalakítottuk, színes üvegszemeket kapott. A megváltozott gyártási technológia és a megnövekedett gyártási költségek miatt viszont a műanyag doboz unlockable add-on lesz, tehát a kampány kezdetén még nem lesz elérhető. Ha átlépjük a Funding Goalt, kiírjuk a szerszámgyártáshoz szükséges minimális küszöbértéket is, és csak annak az átlépése után lehet majd add-onként megrendelni.
  • Akik már az első 72 órában csatlakoznak hozzánk, ingyen kapnak egy nagyon menő fém nyomozó jelvényt ajándékba. Ez a jelvény a Collector backereknek az első három nap után is jár, bármikor is csatlakoznak a kampányhoz, aki pedig a két alsóbb pledge szinten lemaradna erről az akcióról, az add-onként később is meg tudja venni.
  • Készítettünk egy teljesen új és innovatív kiegészítő modult kifejezetten tárasjátékos rendezvényekre és game Night-okra, amivel akár 6 asztalon 30 játékos is játszhat egyszerre egy epikus közös játékot – ez a Lovecraft Country: Game Night Expansion, amelyhez többek között egy 1,2 m magas vászonra nyomott Lovecraft Country térkép is jár.
  • A narratív kiegészítő Script Bookját (több mint 500 flash fiction story-val), a hardcover Short Story Collection-t, a fizikai formátumban is kiadott Soundtrack albumot, a nyomozó jelvényt külön add-onként is meg lehet vásárolni.
  • Minden napra készülünk egy tematikus update-tel, amelyekben részletesebben is bemutatjuk a projekt minden elemét és valamennyi kiegészítőt.
  • Az új Kickstarter kampányunkban a Cultistorm kizárólag angol nyelven lesz elérhető. A hivatalos szabálykönyveket német, francia, spanyol, olasz, lengyel és magyar nyelven el fogjuk készíteni a játék megjelenéséig. Ahogy korábban kommunikáltuk felétek, jelenleg is folyamatban vannak tárgyalásaink potenciális partnerkiadókkal a nemzeti nyelvű kiadásokra – de hogy ez milyen formában fog megvalósulni, azt csak a mostani kampányunk eredménye alapján tudjuk véglegesíteni a partnereinkkel együtt. Ha sikerül is a nemzeti retail kiadást megcsinálnunk, az egészen biztosan később és drágábban lesz elérhető, és biztosan nem lesz minden tartalom elérhető később abból, ami a mostani Kickstarter kampányunk során megjelenik. Ezt kérjük vegyétek figyelembe.
  • Rengeteget dolgoztunk azon, hogy a szállítási díjak a lehető legkedvezőbbek legyenek számotokra. A szállítási díjakat a kampány után megnyíló CrowdOx Pledge Managerben fogjuk beszedni. Mivel az alapjátékot már novemberre el tudjuk készíteni, lehetőséget adunk a két hullámos szállítás igénylésére is. Aki Deluxe vagy Collector Pledge-et választ, de az alapjátékot szeretné már idén év végén megkapni, és nem sajnál némi plusz díjat fizetni a dupla kiszállításra, az válassza a két hullámos szállítást.

Kérjük nézzétek meg az új kampányunk oldalát, és ha még mindig támogattok bennünket, várunk holnaptól a támogatóink közé!

KÖSZÖNJÜK!