Új nyomozók csatlakoznak az Ügynökséghez

Köszönjük a sok pozitív impulzust és javaslatot, és hogy ilyen sokan vagytok, akik szenvedélyesen támogatják a Cultistorm megvalósulását.

„Megérkezett az erősítés” – Investigator Add-on pack, ami 4 új nyomozót ad a játékhoz.

  • Stephen Dawson a kultuszok mestere, aki szabadidejében az Arkham környéki erdőket járja hűséges vizslájával.
  • Tony Russo fejvadász, speciális képességeivel a kultisták trófeáit tudja manipulálni. A novellás kötetben a karaktere egy önálló történetben is bemutatásra kerül.
  • Jacob Burns valamikor pap volt, de amikor találkozott a sötétség erőivel Salemben, csatlakozott a nyomozók küzdelméhez. Az ő karaktere 6 alternatív kártyát is kap, amit kifejezetten a „Sötét szertartások” kiegészítő modullal együtt érdemes használni a játékban.
  • Serena Higgins története szintén szerepel a novellás kötetünkben. Ő a csapat dimenzió vándora, aki szintén kap 6 olyan speciális kártyát, amik kifejezetten a Másvilági dimenziók kiegészítővel együtt fejtik ki a hatásukat.

Az új nyomozók miniautúrákkal, karaktertáblákkal, az egyedi képességeikre épülő nyomozó paklikkal érkeznek – és természetesen minden olyan játékelemet is megkapnak, amik például a Kampány vagy Overlord vagy Alter Ego kiegészítőhöz nyomozó specifikusan szükségesek. Ezzel együtt minden új karakter már az alapjátékkal együtt is teljes értékűen játszható.

Eredetileg csak magasabb célértéknél terveztük bemutatni ezt a csomagot, de mivel sokan javasoltátok, hogy adjunk további add-onokat, hogy azzal is tudjátok támogatni a projektet, már most elérhetővé tesszük. Reméljük tetszeni fog nektek, és szívesen hozzáteszitek ezt a csomagot is a támogatásotokhoz.

Nagyon izgulunk és szeretnénk már átlendülni a Funding Goal-on, mert sok előkészített Stretch Goal vár még ránk! Köszönjük, hogy kitartotok mellettünk.

Új pledge szint azoknak, akik a lovecrafti szubkultúrából érkeznek

Megnyitottunk  egy új pledge szintet azoknak, akik nem a társasjátékos világból, hanem a locevrafti szubkultúrából érkeznek, és inkább a geek dolgok érdeklik őket, Graham Plowman zenei albuma, a novellás kötet, a fém nyomozó jelvény. Szeretnénk nekik is egyértelműbb lehetőséget adni a Cultistorm támogatására, hogy megvehessék ezeket a játékot kiegészítő, de önmagukban is teljes értékű elemeket. A következő napokban megpróbáljuk ezt a lehetőséget minél több kifejezetten lovecrafti közösségekbe eljuttatni. Ha tudtok, kérjük segítsetek nekünk ebben is, ajánljatok olyan Facebook oldalakat és csoportokat, honlapokat és közösségeket, ahol érdemes lehet bemutatni az add-onjainkat akár külön is.

Maradjatok velünk a hátralévő 17 napban, erősítsük együtt a Cultistorm kampányát, hogy a folyamatos emelkedés, még ha szerény mértékű is egyelőre, de átlendítsen bennünket a Funindg Goal-on, és utána új lendülettel egyre több Stretch Goal megvalósulását is lehetővé tegye.

Köszönjük!