Összefogás a Cultistormért

Örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy a Cultistorm kampánya hamarosan olyan jelentős támogatásokat fog kapni, amik átrepítenek minket a Funding Goal fölé.

Az elmúlt hónapokban rengeteget dolgoztunk egy széleskörű retailer kampány előkészítésén, de ebbe nem akartunk belefogni mindaddig, amíg a kampány nem lépi át a Funding Goalt. Azonban a háttérben tovább tárgyaltunk, és sikerült megállapodnunk néhány jelentősebb nagykereskedővel, akik nagy tételben jelezték felénk előrendelési szándékukat, hogy a kampányunk támogatása érdekében a megrendelésüket a Kickstarteren keresztül adják le. Egyeztettünk a Kickstarter ügyfélszolgálatával is erről, akiktől zöld utat kaptunk, így hamarosan néhány nagy összegű támogató is meg fog jelenni a kampányunkban, akikkel együtt a Cultistorm már most, az utolsó 48 órás hajrá előtt is új lendületet kaphat. Ezután elindíthatjuk végre a betervezett de eddig még visszatartott retailer kampányunkat is, sőt, az utolsó hétre ütemeztünk további két új és jelentős marketing kampányt is.

Bizakodóak vagyunk.

Szeretnénk megköszönni nektek a kitartásotokat, azt a lelkes és elkötelezett támogatást, amit látunk és kapunk tőletek a visszajelzésekben, a kommentekben és üzenetekben – elképesztően fantasztikus közösség épült a Cultistorm köré, amiért nagyon hálásak vagyunk nektek! Büszkék vagyunk rátok, hogy ilyen nagyszerű emberekkel együtt valósíthatjuk meg ezt a nagyszerű projektet!