Magyar kultistáknak magyar kampány!

Mivel a Cultistorm magyar fejlesztésű projekt, szeretnénk a magyar társasjátékos és lovecrafti közösségekre külön is fókuszálni, mert mindkettő építése és szolgálata egyaránt fontos számunkra!

A CULTISTORM RÖVID BEMUTATÁSA

A Cultistorm egy grandiózus társasjáték H. P. Lovecraft világában. A játék a nagyon intenzív kooperációra épül, a játékosok együtt játszanak a játék ellen, amelyben kultistákat kell legyőzniük, más dimenzióba nyíló kapukat kell lepecsételniük, mindeközben pedig számtalan kihívással kell megküzdeniük.

A társasjáték különlegessége, hogy 14 kiegészítő modullal jelenik meg, amelyek mindegyike új játékmechanikákat is hozzáad az alapjátékhoz. Azonban a Cultistorm nem csak egy jó társasjáték, hanem egy lovecrafti kultúrális projektet is. A játék tartalmaz egy történet-vezérelt játékmódot is, amelyhez több mint 500 mininovellát írtunk. 14 szerző közreműködésével írtunk  egy novellás kötetet, amelyben minden novella a játék egy szereplőjének vagy eseményének a hátterét írja meg. Mindezeken túl pedig a Cultistormhoz csatlakozott Graham Plowman, a műfaj egyik legelismertebb nemzetközi zeneszerzője, aki készített nekünk egy fantasztikus Soundtrack albumot.

AJÁNDÉK MINDEN MAGYAR TÁMOGATÓNAK

Szeretnénk minden magyar támogatónknak felajánlani egy nagyon menő, tenyérnyi nagyságú fém nyomozó jelvényt. Ez a kampányunkban a legmagasabb Collector Pledge szinthez alapértelmezetten jár, de aki a kisebb támogatási szinteket választotta, például csak alapjátékot akart venni, azok csak a kampány első 72 órájában kapták meg ingyen. Viszont a magyar támogatóknak a kampány teljes időtartama alatt elérhetővé tesszük ezt a jelvényt az alacsonyabb támogatási szinteken is – ezzel is szeretnénk kifejezni nagyrabecsülésünket a hazai támogatóink iránt.

A MAGYAR H. P. LOVECRAFT TÁRSASÁG TÁMOGATÁSA

Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy H. P. Lovecraft irodalmi és kulturális munkásságát minél többen felfedezhessék és megismerhessék hazánkban is, ezért a projekt 2017-es nyilvános bemutatásakor tettünk egy különleges felajánlást: a Kickstarter kampányunk nyereségéből egy jelentősebb összegű támogatást fogunk adni a Magyar H.P. Lovecraft Társaság (kultúrális egyesület) számára, hogy a magunk módján mi is hozzájárulhassunk a kultúrmissziós szolgálatukhoz.

MINDENKÉPPEN LESZ MAGYAR NYELVI CSOMAG!

Vállaljuk, hogy a Kickstarter kampányunk magyar támogatóinak elkészítünk egy nyelvi kiegészítő csomagot, amely tartalmazni fogja a Kickstarter kiadás MINDEN nyelvfüggő játékelemét és a szabálykönyveket is mindhárom pledge szinten. A két könyvet, a Narratív kiegészítő Script Book-ját és a novellás kötetet viszont csak elektronikusan, PDF-ben tennénk magyarul elérhetővé, mivel kis példányszámban ezeknek az önköltsége irreálisan magas lenne.

Ez a nyelvi kiegészítő csomag a Cultistorm és a Purple Meeple Games magyar weboldalán keresztül lesz rendelhető a Kickstarter kampány után, amihez minden magyar backernek küldünk meghívó emailt. A nyelvi csomagot önköltségi áron tudjuk felajánlani, amit a mi rendszerünkön keresztül kell majd utólag kifizetni. A nyelvi csomag ára jelentősen függ a magyar backerek számától is, de mindent megteszünk, hogy a lehető legalacsonyabb legyen. A legalacsonyabb (200 db-os) példányszámnál 7-9.000 Ft körülre jönne ki a teljes magyarítás, de ahogy nő a példányszám, úgy tudjuk ezt lejjebb vinni és kompenzálni. Ne felejtsétek, ez 700-1000+ kártyát jelent, plusz 4 szabálykönyvet, a nyomozó táblákat az eredetivel megegyező minőségben. Teljes és ingyenes, azaz plusz költségek nélküli magyar verziót csak akkor tudunk készíteni, ha legalább 1000 magyar támogatónk lesz a Kickstarter kampány során (ennek most még kicsi az esélye, de ki tudja).

Ezen kívül fel tudjuk ajánlani, hogy a szabálykönyveken kívül a Narratív kiegészítő Script Bookját és a novellás kötetet is elérhetővé tesszük magyarul a támogatóink számára PDF formátumban a nyelvi csomag megvásárlásától függetlenül is.

A kampány során választható lesz a két hullámos szállítás, aminek a keretében az alapjáték már idén ősszel átvehető lesz – ezt követjük a magyar nyelvi csomagnál is. Aki tehát a két hullámos szállítást fogja kérni a Kickstarter kampányban, az idén ősszel az alapjátékához szükséges nyelvi csomagot is megveheti, a többit pedig majd a második hullám kiszállítása után.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A szállítást a Kickstarter kampány után megnyíló Pledge Managerben kell majd kiválasztani és kifizetni (CrowdOx-ot használunk, ahol bankkártyával kell majd fizetni). Lesz lehetőség személyes, budapesti átvételt is kérni.

A nyelvi csomag kiszállítása független lesz a Kickstarter csomagok szállításától, azokat nem küldjük ki a nemzetközi fulfillment raktárakba, hogy onnan visszahozzák Magyarországra. Vagy belföldi postacsomagként futárral küldjük ki a megrendelőknek, vagy szintén átvehető lesz személyesen Budapesten, ebben az esetben természetesen nem lesz postaköltsége.

Bízunk benne, hogy ezek a vállalások igazolják a magyar társasjátékos közösség iránti elkötelezettségünket, és számíthatunk a támogatásotokra! Köszönjük!

A KICKSTARTER KAMPÁNY TEMATIKUS LEVELEI

Az oldalsávban elolvashatjátok a kampányunk napi Update-jeit magyarul. Ezekben a tematikus levelekben a támogatóinknak részletesen is bemutatjuk a Cultistorm minden elemét, és egyesével kitérünk mind a 14 kiegészítő bemutatására is.

A NOVELLÁS KÖTETÜNK SZERZŐI

Büszkék vagyunk azokra a magyar lovecrafti és weird fiction műfajban (is) alkotó novellistákra, akik csatlakoztak hozzánk és egy nagyszerű antológia közös megírásához. Van köztük olyan, akinek több könyve is megjelent már vagy aki évtizedek óta a Galaktika folyóirat szerzője, irodalmi díjasok, lelkes és tehetséges szerzők, mindegyiküknek jelentek meg novellái már folyóiratokban és könyvekben. Szakmai iránymutatásával és tanácsaival a magyar lovecrafti szubkultúra egyik meghatározó alakja, a Black Aether irodalmi magazin főszerkesztője, Tomasics József őrködött a műfajhoz való ragaszkodásunkhoz.

Kötetünk szerzői: Balogh József, Bella Katalin, Bojtor Iván, Brittpropper, Czinkóczi Krisztina, Fedina Lídia, Körtvélyes Ákos, Mikházi Bence, Polevyk Galina, Réz Andor, Sólyom Tamás, Sill Katalin, Szabó Zoltán “Zoó_lee” és Szűcs Sándor.

Az oldalsávban a novellás kötetre kattintva elolvashatod a Cultistorm antológiájának bevezető történetét.

Bemutató videó magyar nyelven
a Fun with Geeks közreműködésével