Köszöntünk az Ügynökségnél!

Köszöntünk a Massachusetts-i Nyomozó Hivatal Különleges Ügynökségénél!

Köszönjük, hogy csatlakoztál a Cultistorm kampányához, és támogatsz bennünket ennek a nagyszerű és szerteágazó projektnek a megvalósításában.

Mivel nagyon részletes és hosszú a kampányoldalunk, szeretnénk néhány fontos információt röviden összegezni a kampányunkkal kapcsolatban:

EARLY BIRD AKCIÓ: FÉM NYOMOZÓ JELVÉNY

Akik már az első 72 órában csatlakoznak hozzánk, ingyen kapnak egy nagyon menő fém nyomozó jelvényt ajándékba. Ez a jelvény a Collector backereknek az első három nap után is jár, bármikor is csatlakoznak a kampányhoz, aki pedig a két alsóbb pledge szinten lemaradna erről az akcióról, az add-onként később is meg tudja venni.

MINDEN KIEGÉSZÍTŐT BEMUTATUNK A KAMPÁNY SORÁN

Találsz egy Updates szekciót a KS oldalon, ahol felsoroljuk a tematikus napi update-eink menetrendjét. Ahogy ott láthatod, a projektünk minden elemét részletesen is be fogunk mutatni nektek – kérjük várjátok meg a benneteket érdeklő témákat, és ha lesznek kérdéseitek, ott tegyétek fel őket.

Készítettünk egy táblázatot a 14 kiegészítő kombinálhatóságáról, ezt is megtaláljátok a Kickstarter oldalunkon.

3D MOSTER BOX

A 3D Monster Box-ot teljesen átalakítottuk, színes üvegszemeket kapott. A megváltozott gyártási technológia és a megnövekedett gyártási költségek miatt viszont a műanyag doboz unlockable add-on lesz, tehát a kampány kezdetén még nem lesz elérhető. Ha átlépjük a Funding Goalt, kiírjuk a  szerszámgyártáshoz szükséges minimális küszöbértéket is, és csak annak az átlépése után lehet majd add-onként megrendelni.

STRETCH GOALS

32 Stretch Goalt terveztünk a kampányunkhoz, jönnek új kultista szekták, kultista teremtmények, szinte minden kártyapakli kap booster csomagot, és jönnek miniatura upgrade-ek is. A Stretch Goalokat megosztottuk a három pledge szint között aszerint, hogy a Cultistorm projekt melyik dobozában lévő tartalomhoz kapcsolódnak – abba a dobozba fognak majd bekerülni.

SZÁLLÍTÁS

Rengeteget dolgoztunk azon, hogy a szállítási díjak a lehető legkedvezőbbek legyenek számotokra. A szállítási díjakat a kampány után megnyíló CrowdOx Pledge Managerben fogjuk beszedni.

Mivel az alapjátékot már novemberre el tudjuk készíteni, lehetőséget adunk a két hullámos szállítás igénylésére is. Aki Deluxe vagy Collector Pledge-et választ, de az alapjátékot szeretné már idén év végén megkapni, és nem sajnál némi plusz díjat fizetni a dupla kiszállításra, az válassza a két hullámos szállítást.

* A magyar támogatóknak a szállításról az oldalon külön is írtunk – lesz személyes átvételi lehetőség Budapesten!

A holnapi tematikus update-ünkben jön a Cultistorm-sztori – elmeséljük, hogyan született meg a játékunk, és hogyan nőtt ekkora projektté.