Átlépük a Funding Goalt – és lesz magyar kiadású alapjáték!

Nagy örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy a Cultistorm ott áll a megvalósulás küszöbén: átlépte a Funding Goalt. Van még hátra négy nap a kampányból, reméljük, a támogatás összege még tovább is emelkedhet ebben az időszakban. Köszönjük az eddigi bíztatást és támogatást, amit a magyar közösségtől és különösen a magyar backereinktől kaptunk.

Szeretnénk egy fontos bejelentést tenni:

a Cultistorm alapjátéka még idén meg fog jelenni magyarul is!

A kampányunkhoz ma csatlakozó harmadik kiemelt támogatónk egy neves hazai társasjáték kiadó, a Delta Vision, aki úgy döntött, szívesen támogat bennünket és részt vesz a Cultistorm magyar kiadásának megvalósításában. Nagyon hálásak vagyunk ezért a támogatásért, és megtisztelő lesz velük együtt dolgozni! Az a kezdetektől fogva eltökélt szándékunk volt, hogy a Cultistorm magyarul is eljuthasson a magyar közönséghez, és az ő csatlakozásukkal ez szélesebb körben is megtörténhet, mint amit egy Kickstarter kampányon belül elérhetünk.

Szeretnénk nyomatékosítani, hogy ez a bejelentés kizárólag az alapjáték magyar kiadásáról szól. Aki a Kickstarteren keresztül támogat bennünket, és a kampány után így kéri, annak az alapjátékát eleve kicseréljük magyar verzióra, és így fogja megkapni a saját KS példányát. Az összes többi kiegészítő elemet magyarul továbbra is a korábban meghirdetett nyelvi csomagban tudjuk biztosítani azoknak, akik a Kickstarter kampányunkon belül Deluxe és Collector Pledge szinten támogatnak minket. Ez a magyarosítás a Kicksterteren kívül később sem lesz kapható. Ráadásul az alapjáték magyar kiadásával ennek a magyar kiegészítő nyelvi csomagnak az önköltségi ára is tovább csökkenhet, reményeink szerint már az 5000 Ft alá – ezért szabálykönyveket, nyomozó táblákat és közel 500 kártyát adunk magyarul, az eredetivel megegyező minőségben.

És egy utolsó kérés ennek a nagyszerű hírnek a margójára: kérjük azokat a magyar backereket, akik az alapjátékot már támogatták a Kicksterteren, és magyarul szeretnék megkapni a játékot, ne szálljanak ki emiatt a kampányból, hogy a Stretch Goal-ok közül is minél több bekerülhessen az elkészülő játékba. Aki pedig szívesen támogatná a Cultistormot a kiegészítőivel és Collector elemeivel együtt, de eddig még nem csatlakozott hozzánk, azt várjuk és hívjuk a hátralévő öt napban is.

Köszönjük.